Creabeaux is onderdeel van By Mel. Volg Creabeaux op Facebook voor het laatste nieuws en kortingsacties!

PRODUCTEN
Nieuwsbrief aanmelding
Aanmelden

Wat leuk dat je onze website bezoekt!

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om je meer informatie te geven over de mogelijkheden die wij binnenkort gaan aanbieden.
Sinds 15 maart 2017 hebben wij naast onze webwinkel ook een fysieke winkel met hierbij een ruimte voor workshops, kinderfeestjes, kinderknutsel uurtjes en nog veel meer leuke uurtjes waarin je lekker creatief bezig kunt zijn.

De creatieve workshops gaan gegeven worden vanaf 2 pers. tot 20 pers. (andere aantallen in overleg mogelijk)
Leer hoe u de leukste en mooiste creaties in en om het huis zelf kunt maken. Een mooi sieraad, een canvas voor aan de muur, een mooi beeld van speksteen, servies beschilderen, etc. En er staan nog meer leuke workshops in de planning. De workshops worden in de ochtend, middag en avond gegeven in de Kolenbeurs in Giessenburg... En ervaring is niet nodig, die krijgt u vanzelf! 

Wilt u een leuke dag met vrienden of familie, heeft u een bedrijf, organiseert u een vrijgezellenfeest, jubileum of iets anders om te vieren? Wij kunnen ook een heel arragement voor je samenstellen. voor kleine en grotere groepen, eventueel op lokatie. Een gezellig kinderfeestje? Wees eens creatief! Wij denken graag met je mee.


Is je nieuwsgierigheid gewekt? Klik dan hier om het workshop aanbod te zien en te boeken.
 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Verzendkosten worden berekend over het totaal gewicht / volume van de bestelling.